PACT-meting

Uniek talent levert energie. Dat vinden wij.

Rond deze tekst is onze lopende campagne in naam van ons moederlabel Legal People opgezet. Misschien heb je spots gehoord op BNR of ben je de videoboodschap van Igone de Jongh tegengekomen op FD.nl of onze eigen website.

Igone de Jongh vertelt dat haar unieke talent het beste tot zijn recht komt met de ondersteuning van haar team. Als prima ballerina kan zij excelleren binnen een professioneel gezelschap. En creëert zij de juiste energie voor zichzelf, haar collega’s en haar publiek. Zo werkt het ook op het zakelijk podium. Al is het talent nog zo bijzonder, de match met het team bepaalt het resultaat. Onze PACT-meting laat zien of een talentvolle kandidaat ook echt de juiste energie oplevert voor het team.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Alle kandidaten die bij ons komen praten over een vacature doen deze meting. Hierdoor krijgen zij nog meer inzicht in hun talenten, waar zij energie van krijgen en in welke rol zij het beste passen. De opdrachtgever aan de andere kant, heeft zelf al inzicht in de kwaliteiten van de huidige teamleden en kan bij de keuze voor de aan te nemen nieuwe collega mee laten wegen welke kandidaat de meest aanvullende energie meebrengt.

.

Igone de Jong – prima ballerina

Ontstaan PACT-meting

Regelmatig voeren wij gesprekken met bedrijven die interesse hebben in onze dienstverlening. Wij garanderen een slagingspercentage van 100% en zijn constant bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van ons product. Daarom hebben wij in samenwerking met het Hoofdkantoor de PACT-meting ontwikkeld. De combinatie van deze unieke meting met een gestructureerd interview leidt tot meer valide uitspraken over de mate waarin de achtergrond en ambitie van kandidaten aansluit op specifieke vacatures. Het geeft zowel inzicht in de kwaliteiten als het ontwikkelpotentieel van kandidaten, in wat kandidaten energie geeft en wat hen energie kost en biedt meer zekerheid ten aanzien van de keuze voor de juiste kandidaat.